image
Cégbemutató

Kft-nk „elÅ‘dje” 1986-ban egyéni vállalkozásként kezdÅ‘dött. Megrendeléseink - az állandó minÅ‘ségi munkáinknak köszönhetÅ‘en - évrÅ‘l-évre folyamatosan emelkedtek. A munkák volumenére, valamint a száz fÅ‘t meghaladó dolgozói létszámra való tekintettel 1999-ben létrehoztuk a TOP CLEANING Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt FelelÅ‘sségű Társaságot. FÅ‘ tevékenységünk továbbra is a takarítás és a tisztítás maradt, melyet rövid idÅ‘n belül kibÅ‘vítettük többek között a bérmosogatással is. A cég növekedésébÅ‘l adódó profitgyarapodásunknak köszönhetÅ‘en – a XXI. sz. higiéniás követelményeit és elÅ‘írásait betartva – napjainkra már a leghatékonyabb takarítógép-parkkal és tisztítóeszközökkel rendelkezünk. 2003-ban megszereztük az MSZ EN ISO 9001:2001 minÅ‘sítést, 2007-ben pedig az MSZ EN ISO 14001:2005 minÅ‘sítést, 2009-ben MSZ 28001:2008 minÅ‘sítést is.

Tisztítószerek és a takarító-géppark

Cégünk Werner&Merz és JohnsonDiversey termékeket használ, melyek a szervezetre és a környezetre egyaránt veszélytelenek, biztonsági adatlapjaikkal rendelkezünk. A felhasznált tisztítószerek forgalmazóival vásárlói jogviszonyban állunk KARCHER, Hacko és Wirbel R.C.M. márkájú takarítógépeket használunk, melyek a minÅ‘ségi takarításhoz szükséges széles palettát kielégítik:- álló-, ipari-, atkátalanító porszívók, súrológépek, szÅ‘nyegtisztítók, csempemosók és ipari seprÅ‘gépek.

Személyi összetétel

Jelenleg 207 fÅ‘t foglalkoztatunk folyamatos munkaviszonyban. Alkalmazottjaink formaruhában, névkitűzÅ‘vel ellátva dolgoznak, udvariasan, körültekintÅ‘en viselkednek, nagy tapasztalattal rendelkeznek napi-, nagy -, illetve piperetakarításban. Dolgozóink erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkeznek, értük erkölcsi és anyagi felelÅ‘sséget vállalunk. Mindemellett a humán erÅ‘forrás biztonsági menedzsmentünk folyamatosan ellenÅ‘rzi alkalmazottaink hátterét, kapcsolati körét. Bármilyen erkölcsi, vagy az életmóddal kapcsolatos probléma a dolgozó azonnali elbocsátását, illetve felvételi kérelmének elutasítását jelenti. A partner igényére belsÅ‘ vizsgálatot végzünk. A Generali-Providencia Zrt.. Biztosítónál, nagy értékű (évi 100.000.000.-Ft) felelÅ‘sségbiztosításunk van. SzerzÅ‘déses partnereinknél kihelyezett fÅ‘állású területi vezetÅ‘k, illetve nagyobb takarítói létszám (kb. 10-15 fÅ‘ felett) további csoportvezetÅ‘k irányítják a munkák zavartalanságát. A külön nappali illetve éjszakai ellenÅ‘rzések, azonnali probléma elhárítások érdekében cégünk részükre mobiltelefont, személygépkocsit, továbbá a takarító és tisztítószerek beszerzéséhez és szétosztásához kisbuszt biztosít. Külön figyelmet fordítunk az állami jogszabályok betartására; így minden munkavállalónk kötelezÅ‘en részt vesz a tűz- és balesetvédelmi oktatásokon.


VISSZA
KAPCSOLAT
image
image

image