Ablakfelületek tisztítása

Az ablakok koszolódását erősen befolyásolja az ingatlan elhelyezkedése. Például az utca fronti ablakok sokkal porosabbak, mint amelyek egy zárt udvarra néznek. Egy földszinti, főútra néző ablak sokkal koszosabb, ezért sokkal sűrűbben is kell tisztítani, mint a 4. emeleti lakások ablakát. 

Abban az eseteben, ha Önnek valamilyen vállalkozása van a tiszta környezet elengedhetetlen, hiszen az emberek az első 7 másodpercben hozzák meg a véleményüket. 

Az ablaktisztítás nagyon lényeges minden épület tisztaságát tekintve. 
Általában az esetek nagy többségében ez okozza a legnagyobb gondot az ügyfeleknek. Legfőbb problémát a megfelelő technika ismeretének és a szükséges eszközök hiánya okozza, ugyanis egy profi szakember által végzett ablaktisztítás csillogó és csíkmentes ablakokat eredményez, ami hozzáértés nélkül szinte kivitelezhetetlen. 

Ezenkívül a probléma sokszor a nehezen elérhető ablakfelületek tisztítása lehet, mely számunkra nem jelent akadályt. 


Alpintechnikával a legmagasabb, legnehezebben elérhető ablakok tisztítását is tökéletes minőségben végezzük el.
Az üvegfelületen minden típusú szennyeződés feltűnő, legyen szó vízcseppekről, ujjlenyomatokról, porról és egyéb szennyeződésekről. 
A tisztaság érdekében fontos, hogy az üveg felületeket is rendszeresen tisztítsuk. Ablaktisztítás szolgáltatásunk külön is megrendelhető alkalmi jelleggel, illetve gyakran igénybe vett üveg felületek esetén, akár naponta elvégezzük az ablaktisztítást. 


Ablakok, üvegajtók, üvegtáblák, üvegpultok és egyéb átlátszó plexi felületek bel- és kültéri tisztítását is vállaljuk. 
Legyen szó bármilyen üveghomlokzatról, vagy belülről moshatatlan, nem nyíló ablakról, cégünk korszerű eszközökkel és igény esetén alpintechnika, vagy kosarasemelő alkalmazásával oldja meg az ablaktisztítást.

Scroll to Top